Eerste blog in februari

Met deze maand in het vooruitzicht ga ik een veelbewogen jaar afsluiten. 
Mijn website is waarschijnlijk net in de lucht en dit dankzij het fijne samenwerken met bedrijf Spins, onder leiding van Mieke Grooten, een zeer goed luisteraar met oog voor detail en kundig in het werkbaar maken voor een leek als ik. Nu pas kom ik erachter dat er veel werk gaat zitten in een website bouwen. En ook de veelheid aan mogelijkheden die er zijn. Ik kies voor eenvoud. Dicht bij mezelf, dat past me als een gegoten jas.
Wanneer ik veel onrust ervaar met name in deze gekke periode van Corona, dan is het maken van een pentekening heerlijk rustgevend. Vandaar dat ik tijdens de Lockdown erg veel heb getekend op papier, zwart en wit. De enorme contrasten die zeer voelbaar waren de afgelopen tijd heb ik omgezet. Ik heb daar weinig voor nodig.
Inkt, papier en een lievelingskwastje. En niet te vergeten een hele fijne werktafel waar je niet gestoord kan worden door anderen.